KVINDEN BAG

Med begge ben solidt på Jorden, sigter jeg efter kærlighed og stjernestøv.

Pernille Rosenkær Rasmussen

Født i Silkeborg i 1977 – er 41 somre og mor til Anabel på 2 år.

Jeg vil give den viden og de indsigter videre, som jeg har lært på mit livs lange rejse. Jeg vil hjælpe mennesker til at finde balance, blive stærkere og blive hele igen.

Pernille Rosenkær Rasmussen

Min rejse med vandfaste startede i 2005, da min søster døde af Cystisk Fibrose. Det havde været nogle meget hårde år for hele familien – både fysisk og psykisk. Jeg var selvstændig restauratør, snart hotelejer og levede et liv med 200 km/t. Selvom jeg havde tilbragt meget tid med min søster, så var hendes død et kæmpe chok for mig. Livet gik alt for hurtigt og mange flere tragedier væltede ned over mig de næste mange år.

Jeg havde på det tidspunkt allerede været bosat i Italien, Spanien og Sydafrika. Alle steder i ret gode stillinger og min fremtid så lys ud på karrieresiden, men min krop og sjæl kunne ikke følge med. Jeg var kronisk træt, trist, ensom i sjælen. Havde ofte migræneanfald og fik konstateret en tumor i hjernen.

Mening i livet, bearbejdelse og refleksion

Jeg begyndte at tænke mere over livet, og hvad vi bruger det til. Jeg var ung, ambitiøs og allerede godt i gang med en karriere i den danske og internationale restaurationsbranche. Men jeg var søgende efter noget mere. Efter et holdepunkt, der gav mening. Et liv, hvor jeg kunne finde mig selv. En tilstand hvor jeg kunne blive hel igen.

Jeg begyndte i 2005 at arbejde med healing, meditation, yoga og fandt ro i de dage, hvor jeg fastede på vand eller juice. Her startede mine mange rejser til Østen, hvor jeg senere bosatte mig i Thailand. Meditation og det at leve i nuet blev en del af min hverdag. Jeg bruger det faktisk hver dag for at hjælpe kroppen med at genoprette en ubalance, såsom stress, sorg, chok eller koble fra vores helt almindelig travle hverdag.

Kroppen og naturen

Jeg har altid været optaget af krop og natur. Optaget af hvad den naturlige kost kan gøre for vores liv. Hvilken visdom verden skænker os, hvis vi mærker, hører og ser, hvad den fortæller.

Økologi, biodynamik og kontakten til Jorden har altid været en del af min professionelle tilgang som vejleder, kok, restauratør og healer. Vi kan ikke komme udenom, at vi bliver hvad vi spiser – eller rettere – vi er, hvad vi spiser. Ofte ses det, at små ændringer ved kosten kan genskabe et større overskud både fysisk og mentalt.

Fra 2010-2013 supplerede jeg min viden som elitekok med en uddannelse som sundhedsmentor fra Hippocrates Health Institute i USA, og fik ny viden om fremtidens kost og værktøjer til livsforandrende terapier. Jeg har fået stort kendskab til kroppen via fysisk og psykisk indlæring gennem mine tre yoga-uddannelser og flere tusinde timer på meditationsretræter i Østen. Jeg har læst biologisk psykologi og sjælens anatomi gennem selvstudie og kurser i 15 år.

Jeg er uddannet spiritual leder på World Intuitive Leaders Academy. Jeg har en master i Reiki samt er i gang med en uddannelse som Heilpraktiker – også kaldet almenpraktiserende naturmediciner.

Jeg har været bosat i syv forskellige lande og arbejdet med ledelse på højeste plan bl.a. i Sydafrika og Asien. Jeg har 25 års erfaring fra toppen af den globaliserede servicebranche. Jeg var selvstændig restauratør i ti år, før jeg solgte alt jeg ejede for at leve et simplere liv.

En ny rejse er begyndt

Det har været en lang rejse og en stor transformation, at komme til hvor jeg er nu.

Et utal af både fysiske og psykiske rejser, kurser og uddannelser. Jeg har siddet i et tempel i 21 dage og kun drukket vand for at finde ind til min kerne og min dybeste mission. Jeg har været rykket midt over af sorg, depression, sårbarhed og lykke – og føler nu jeg rummer livet lige fra sin lyseste, men også mørkeste side.

Størst af alt, er jeg for få år siden blev gift og er blevet mor. Jeg har givet slip på min 25 år lange karriere i toppen af den danske kokke- og restaurationselite. Jeg har indset, at alt hænger sammen. Jeg er større end summen af mine enkelte dele. Og jeg er selv en del af en større sammenhæng. Jeg er en del af verden, og verden er en del af mig.

Jeg vil noget andet med mit liv. Jeg vil give den viden og de indsigter videre, som jeg har lært på min lange rejse. Jeg vil hjælpe mennesker til at finde balance, blive stærkere og blive hele igen.

Nanna Wagner

Yoga-lærer

“Allow your yoga to move you towards something. Allow your yoga to change things in your life. And it will change the way you view life.”

Nanna Wagner - Path of the heart

For Nanna har den fysiske yoga-praksis været indgangsvinkel til en spirituel praksis. Hendes undervisningsstil er kendetegnet ved nysgerrighed, sanselighed, subtil bevægelse, opdagelse og kropsbevidsthed.

Ved at undersøge kroppen med simple bevægelser, ønsker Nanna at bringe opmærksomheden tilbage til os selv i en verden, hvor vores energi og opmærksomhed oftest rettes udad. Når vi bringer energien tilbage til os selv kan vi restituere, heale og opleve mere klarhed omkring hvad der er vigtigt for os. Vi bliver mindet om vores indeboende helhed og forbundethed.

Nanna faciliterer et trygt og dogmefrit rum, hvor der ikke skal præsteres. Der skabes plads til at opnå selvindsigt, healing og forståelse af vores menneskelige oplevelse på en uprætentiøs og ærlig måde.

Læs mere på pathoftheheart.dk